Educació

La UNED presenta “uns pressupostos molt equilibrats” durant el ple de la Junta Rectora

El Consorci UNED Dénia està integrat per 15 ajuntaments de la Marina Alta i Baixa
Patronat celebrat aquest dimarts 17 de julio. / UNED Dénia

Aquest dimarts, el Ple de la Junta Rectora del Consorci Universitari de la UNED a Dénia, Xàbia i Benidorm s’ha reunit sota la

presidència del diputat provincial, Juan de Dios Navarro Caballero, amb la participació en línia de la Vicerectora Adjunta de Centres Associats, Mª Isabel Martín de Llano i la directora del centre, Raquel Martí, entre altres.

Patronat UNED | UNED Dénia

En la reunió s’han tractat temes econòmics com l’aprovació dels comptes de l’exercici 2023 i el pressupost per a l’any 2025. Raquel Martí ha destacat que s’han aprovat “uns pressupostos molt equilibrats en què es contempla tota l’activitat docent, així com totes les activitats d’extensió universitària”.

El Consorci UNED Dénia està format per 15 ajuntaments de la Marina Alta i Baixa, la Diputació Provincial d’Alacant, la UNED i representants de l’estudiantat, el professorat i el personal d’administració, amb la participació en el Ple tant presencialment com en línia. Raquel Martí ha indicat que estan gestionant la possible incorporació de més municipis de les comarques de la Marina Alta i Baixa, que han mostrat el seu interès a adherir-se, tot i que “es tracta de processos que requereixen el seu temps”.

Patronat UNED | UNED Dénia

La directora també ha presentat la memòria del curs 2023/24, on es resumeix la intensa activitat acadèmica i d’extensió universitària realitzada durant el passat curs 2023/24 a les tres seus universitàries de Dénia, Xàbia i Benidorm.

Entre altres temes, la Junta Rectora ha manifestat la seva conformitat perquè el Centre signi un conveni de col·laboració amb el Ministeri de Justícia, amb l’objectiu de col·laborar en la preparació d’opositors per a l’accés a les carreres judicial i fiscal.

Patronat UNED | UNED Dénia

A més, coincidint amb el 30è aniversari de l’obertura de la seu de la UNED a Benidorm, s’ha informat de la inauguració del curs acadèmic 2024/25 a Benidorm el pròxim 21 de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *