Entrevistes Primer Café

La Vall d’Alcalà, plató de rodatge d’una sèrie francesa ambientada en el segle XVI

Entrevista, a Dénia FM, amb el seu alcalde Pablo Martínez
Pablo Martínez, alcalde de la Vall d'Alcalà / Miriam Pagán

La Vall d’Alcalà s’ha convertit en plató de rodatge d’una sèrie francesa, ambientada en el segle XVI.

Així ho ha donat a conéixer el seu alcalde, Pablo Martínez en el ‘primer café’ de Dénia FM, aquest dimarts 16 de juliol.

Martínez ha explicat que la gravació va començar el passat 26 de juny i podria prolongar-se durant un parell de setmanes més. Es tracta, manifesta, d’una sèrie d’una productora francesa, titulada ‘Nero’, d’aventures, de ficció ambientada en el segle XVI, i que a més de la muntanya de la Vall d’Alcalà s’està rodant en altres localitats properes com Tollos, Benimassot, la Vall d’Ebo i la Vall de Gallinera.

L’alcalde ha destacat que, després de posar-se en contacte a través de Turisme de Pego i Les Valls, “considerem que era una bona opció perquè el poble necessita una empenta”.

Entre les localitzacions, s’està gravant a la zona de la muntanya, després de l’incendi patit l’agost de 2022. La productora estava buscant una ubicació d’aquestes característiques, ja que la sèrie està ambientada en una gran sequera que va patir França en el segle XVI.

Assegura que el rodatge ha suscitat l’interés de la població. Entre els aspectes que més els crida l’atenció, “el moviment de vehicles i el muntatge”.

També s’ha pronunciat sobre l’impacte econòmic que pot suposar per al municipi. I el fet que aquest puga suposar un “reclam futur” per a altres rodatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *