Esports

Laguar guanyador de la Copa de Campions Generalitat Valenciana

L'equip de la Marina Alta es va imposar amb un joc més efectiu i amb major experiència (8-2)
Equip de pilota de Laguar / FPV

El municipi de Relleu va acollir este cap de setmana la 19 edició de la Copa de Campions Generalitat Valenciana. Mutxamel es va endur el trofeu de campió en la categoria sènior davant Sella (10-3) mentre que Laguar va ser el guanyador de la juvenil davant l’equip local, Relleu (8-2). La competició, que es va disputar a la modalitat de perxa, en categoria juvenil va tindre com finalistes a Laguar i Relleu.

Dissabte van jugar els dos clubs davant Orba un triangular. Els dos primers s’enduien el pas a la final del diumenge a les 9:30 del matí. Els locals i els de la Marina Alta van superar Orba i es van plantar en la partida definitiva.

La final, que obria el matinal de diumenge a Relleu, va ser molt emocionant per tindre a l’equip local, de blau, com a participant. Els relleuers van donar tot davant el seu públic, però Laguar es va imposar amb un joc més efectiu i amb major experiència (8-2).

El lliurament dels premis i condecoracions va ser a càrrec de Carles Mengual, alcalde de Laguar; Juanjo Pérez, regidor d’esports de Relleu, Rafa Berenguer, alcalde, i José Ángel Pérez, regidor de l’Ajuntament de Mutxamel, José Vicente Llorca i David Mas, regidors de l’Ajuntament de Sella i Juanra Such, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana (FPV). El pròxim any, la Copa de Campions complirà la vintena edició i se celebrarà a la modalitat de frontó parell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *