Educació

Llum verda per a la construcció del CEE Raquel Payà de Dénia

La Conselleria d'Educació anuncia que aquesta obra ascendirà a més de 8,2 milions d'euros

Per sorpresa i dies després que representants polítics dels cinc grups municipals de l’Ajuntament de Dénia es reuniren amb la comunitat educativa del CEE Raquel Payà, a instàncies de la direcció del centre; la Conselleria ha anunciat la inversió per desbloquejar la construcció d’aquest nou col·legi. Un centre amb caràcter comarcal, que fa 22 anys disposa d’aules prefabricades al pati.

Anunci

La Conselleria de Cultura, Educació, Universitats i Ocupació invertirà al voltant de 31 milions d’euros per a finalitzar la construcció de quatre Centres d’Educació Especial (CEE).

Amb les modificacions pressupostàries, la nova construcció del CEE Público Comarcal Raquel Paya de Dénia ascendirà a 8.261.654,85 euros.

La Conselleria d’Educació està elaborant un pla estratègic d’infraestructures, dins del qual s’engloba un pla d’actuació concret per a la millora, adequació i modernització de les instal·lacions dels centres d’Educació Especial de la Comunitat Valenciana, a través de la col·laboració entre la Direcció General d’Infraestructures Educatives i la Direcció General d’Innovació i Inclusió Educativa.

La Direcció General d’Infraestructures Educatives assumirà a partir d’ara la gestió de les actuacions per a la construcció de centres d’Educació Especial, així com de la rehabilitació, adequació, condicionament o ampliació dels ja existents. “Tot això repercutirà en millores en aules, espais comuns, àrees de teràpia i l’accessibilitat, i amb això es garantirà que totes les instal·lacions siguen aptes per a persones amb diverses capacitats a través de solucions arquitectòniques específiques que faciliten la integració i el seu desenvolupament”, ha afirmat el director general d’Infraestructures Educatives, José María Larena.

D’esta manera, s’ha fet una anàlisi de l’estat en el qual es troben els 29 centres d’Educació Especial de la Comunitat Valenciana, a través del qual s’ha determinat la necessitat imminent d’actuacions que donen resposta a les necessitats reals de l’alumnat d’estos centres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *