Successos

Localitzat un senderista de 70 anys que s’havia perdut al Montgó, en plena onada de calor

Ha sigut evacuat en l'helicòpter de rescat del Consorci Provincial de Bombers a l'hospital de Dénia
Dispositiu de cerca del senderista / Policia Local de Xàbia

La Policia Local, Protecció Civil i els Bombers han localitzat un senderista que s’havia endinsat al Montgó i la família del qual havia avisat als serveis d’emergència perquè no responia a les trucades.

Immediatament, per les hores que eren i per les temperatures tan elevades, s’ha establit un dispositiu de cerca per part de Protecció Civil, el Grup de Rescat dels Bombers del Consorci Provincial i la Unitat Canina de la Policia Local.

Finalment, aquest home ha sigut localitzat per membres de Protecció Civil en la senda que baixa a la Cova del Gamell amb signes de desorientació.

Després de localitzar-lo, el senderista, d’uns 70 anys, ha sigut evacuat en l’helicòpter de rescat del Consorci Provincial de Bombers a l’hospital de Dénia.

Després d’aquesta intervenció, des de la Policia Local recorden als veïns i veïnes, visitants i turistes, estar atents als avisos especials que emet l’Agència Estatal de Meteorologia.

Aquest dissabte està actiu un avís de color taronja per altes temperatures a la Marina Alta, que venen acompanyats d’una sèrie de consells i mesures que cal tindre en compte per a evitar accidents, com transitar per llocs frescos, beure abundant aigua, o evitar fer esport en les hores centrals del dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *