Política

L’oposició de Dénia es mostra més optimista davant l’anunci del nou CEE Raquel Payà

La portaveu del PP, Pepa Font assegura haver tingut coneixement dilluns, 15 de juliol, no abans
CEE Raquel Payà / Miriam Pagán

Davant dels dubtes de l’equip de govern de Dénia, PSPV i Compromís, sobre l’anunci de la Conselleria d’Educació sobre el modificat pressupostari per al futur CEE Raquel Payà, la satisfacció manifestada per la resta de grups municipals a l’oposició: PP, Vox i Gent de Dénia.

També han fet referència a aquesta unitat mostrada, el passat divendres, en la reunió mantinguda amb la comunitat educativa del centre.

Partit Popular

La portaveu del grup municipal del PP, Pepa Font afirma tindre un sabor “agredolç”.

En la cara de la moneda, ha mostrat la seua satisfacció per l’anunci de la Conselleria d’Educació, de cara a la consecució d’aquesta reivindicació històrica, de construcció del nou centre.

En el costat contrari, assegura sentir-se “disgustada” per la reacció de l’equip de govern de Dénia, i els seus dubtes que es vaja a construir el futur Raquel Payà. I afirma que ella no té dubtes que la Conselleria ho durà a terme.

Al respecte, Font ha “sacat pit” pel Consell del PP, ressaltant que ha desbloquejat temes durant un any, que estaven bloquejats pel Botànic.

D’altra banda, la líder popular ha corroborat que es va assabentar de la notícia el mateix dilluns, 15 de juliol, quan va realitzar una telefonada a la Conselleria per agilitzar una reunió entre els representants municipals i autonòmics. En aquell moment, se la va informar que s’havia inclòs el CEE Raquel Payà “en els romanents que faltaven”. Incidix la popular que va ser en aquell moment quan va tindre coneixement de la notícia, i no abans, i que el divendres, en la reunió amb els representants del col·legi, “no sabia res”.

Vox

El portaveu del grup municipal Vox, Félix Redondo ha assenyalat que “l‘important és que es duga a terme” i “no és qüestió de posar-se medalles”.

També ha indicat la unitat mostrada per part de tots els grups municipals el passat divendres, per ajudar en el possible a agilitzar els tràmits per a la consecució d’aquest projecte.

Redondo explica que, després de la trobada, es va posar en contacte amb el seu diputat autonòmic.

El portaveu de Vox ha tornat a incidir en què quan hi ha unitat, el treball dona els seus fruits.

El regidor també ha lamentat les actuals instal·lacions de què disposa el CEE Raquel Payà, manifestant que “no és possible” que continue havent-hi barracons.

Gent de Dénia

El portaveu del grup municipal Gent de Dénia, Mario Vidal ha mostrat la seua satisfacció perquè s’haja “desbloquejat” aquest tema, i apel·la a “com més prompte millor” a licitar i construir el nou centre.

Vidal ha apuntat que “si la unió de tots ha servit per a moure fitxa: enhorabona”.

El portaveu independent ha incidit en la necessitat de la “unió” i “unitat” per a treballar per temes d’interés per a la ciutat, i “oblidar-nos de colors polítics” i “evitar confrontacions”. Vidal ha insistit que “cal treballar pel bé de la ciutat i el Raquel Payà ho és”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *