Esports

L’Orysol Dénia es queda sense jugadors locals

Joan Torres va perdre davant el danés Jorgensen i també va quedar eliminat en dobles igual que Sergi Pérez
Sergi Pérez colpejant la pilota / Javier Zamora

El Torneig Ciutat de Dénia, del Circuit Orysol de Tenis que es juga en el Club Tenis Dénia, s’ha quedat sense jugadors locals, després de caure en primera ronda, tant Sergi Pérez com Joan Torres, que ho va fer davant el danés Sebastián Jorgensen després d’un duro partit per 6/4 2/6 2/6.

Altres eliminats en primera ronda van ser el campió i finalista de l’any passat, Pedro Ródenas i Carlos López. Seguix en quadre la jove promesa del tenis espanyol, Rafael Jodar de 17 anys, després de guanyar al que va ser finalista l’any passat, Carlos López, per 6/3 7/5. Destaquem del jove jugador que enguany ha sigut quartfinalista en el Torneig Wimblendon júnior.

El jugador Nikola Kunh, que anava de cap de sèrie 1, es va retirar abans de poder participar en el torneig degut a lesió i el segon favorit del torneig, el britànic Felix Gill, va complir amb els pronòstics i va véncer a l’espanyol Pablo Masjuan.

En dobles també ens quedem sense representació dianense, després de caure Sergi Pérez/Alexander Bravo contra els xilens Ignacio Becerra/Miguel A. Cabrera per 4/6 3/6 i Joan Torres/Samuel Martínez davant Mikel Martinez i A. Turriziani 5/7 6/2 5/10.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *