Mª Isabel Ferrer triomfadora en la ” XI Volta a Peu a Ador”

En homes, Mark Tanner atleta establit a Xàbia va ser segon en la classificació absoluta
Mª Isabel Ferrer en meta / Crono 4

El Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna va disputar la seua segona prova amb la “XI Volta a Peu a Ador, que va reunir més de 800 participants, entre corredors i corredores, que van competir en un circuit exigent amb la pujada al Collado com a principal dificultat.

En dones, segon triomf consecutiu de María Isabel Ferrer (Club de Córrer Camallaes de l’Alqueria de la Comtessa) amb un crono de 30 minuts i 58 segons, a 3,47 el quilòmetre. Marina Camps, del CC Camallaes, ha sigut la segona millor xica amb un temps de 33,56, mentre que Esther Fornés (CA Cametes) la tercera en meta amb 34,13.

Los tres primeros clasificados | Crono4

En la categoria masculina el triomfador va ser Joel Camarena del CA Teika Safor, amb un temps de 27 minuts i 4 segons, després de completar el traçat de 8.100 metres deixant una mitjana per quilòmetre de 3,19. L’atleta establit a Xàbia, Mark Tanner (Vicky Foods), va ser segon i el podi el va completar, Juan Vidal (CD Rte. El Quijote).

La pròxima cita atlètica popular del Circuit serà en la XXXIII Volta a Peu a Simat, programada per al dijous, 25 de juliol, a les 20 hores, sobre una distància de 7 quilòmetres.