Cultura

Marina Dénia inaugura la 6a edició de “Escultures enfront de la mar”

En la mostra poden veure's 25 obres d'artistes de tota Espanya i estarà oberta fins al 14 d'octubre
Escultura enfront del port Marina Dénia / Tino Calvo

Este matí s’ha presentat en Marina Dénia la 6a edició del concurs ‘Escultures enfront de la mar’. “Hi ha 14 nous artistes en esta edició, a més de créixer en quantitat també ho ha fet en qualitat”, ha assegurat Gabriel Martínez, capità-director de Marina Dénia.

Les obres exposades han sigut seleccionades per un jurat compost per Gabriel Martínez, Toni Marí, Joan Castejón, Modest Marí, Nicolás Merle, Maribel Font i Lida Martínez.

La mostra, instal·lada en la Molla de Ribera del Port Esportiu i Turístic Marina Dénia, compta amb el suport de l’Ajuntament de Dénia. En esta edició es podran veure 25 escultures, tant de la comarca com d’altres parts d’Espanya. Dels i les artistes que participen en esta exposició, 14 s’han presentant per primera vegada a este concurs.

Modest Marí, ha assenyalat la mostra està molt bé, és per a gaudir cadascuna de les peces i gràcies per haver-les portat fins ací”. Per part seua, Nicolás Merle, ha dit que “és un plaer per a este jurat poder presentar este esdeveniment i a més cada any va guanyant en qualitat. Això servix, gràcies a Marina Dénia, per a difondre una imatge de Dénia, enllaçada amb la creativitat, la cultura i la sensibilitat que oferix esta marina”.

En l’exposició participen: Héctor Valdés, Georgie Poulariani, Vicent Ferri i de Sanvíctor, Paqui Giner, Fernando Herranz, Luciano González, Samuel José Escobar, Christian Guggenbuhl, Ángel López, Cristina Minguillon, Mª Dolores Trujillo, Juan Carlos García, Ángel Bustamante, Tomás Sivera, Pepe Vegas, Associació Acova Salut Mental, Ángel Lamela, Michel Touma, Marie Louise Kersbergen, Alejandro Inglés Pérez, Ángel Zabala, Antón Gudzykevych, Salvador Moyà, Juan Luis López i Álvaro Merle.

Un comentario en “Marina Dénia inaugura la 6a edició de “Escultures enfront de la mar”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *