Transports

Més de 8 milions d’euros per a acabar amb el punt negre conegut com a Hostal Sant Jaume

El Ministeri de Transports adjudica les obres per a substituir i millorar els accessos de la N-332 a Oliva i Pego
Mapa de la zona on s'actuarà / Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible

Està més a prop la solució per a posar fi al punt negre conegut com a Hostal Sant Jaume.

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha adjudicat per 8,3 milions d’euros (IVA inclòs) les obres del projecte per a substituir i millorar els accessos en la carretera N-332, entre els km 206,5 i 209, en el terme municipal d’Oliva, a la província de València.

Aquest projecte, l’objectiu del qual és el de millorar el control dels accessos a la N-332 entre els punts quilomètrics esmentats, contempla la supressió de la intersecció existent amb la carretera CV-678, d’accés a la localitat de Pego, i l’execució d’un nou enllaç tipus peses.

A més, s’eliminen nombrosos accessos directes existents des de propietats contigües a la carretera, mitjançant l’execució dels camins laterals de servei en ambdues vores de 2 km de longitud que conduïxen aquest trànsit al nou enllaç.

Totes aquestes actuacions suposaran una millora significativa de la seguretat viària al llarg de 2,5 km de la carretera N-332.

Aquesta és una demanda històrica no sols de l’Ajuntament de Pego, sinó del poble en general, a causa que es tracta d’un encreuament molt perillós, on hi ha hagut accidents mortals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *