Política

Miguel Crespo serà el nou portaveu del Partit Popular de Calp

La Junta Directiva Autonòmica del PP valencià va aprovar la creació d’una Comissió Gestora
César Sánchez junt amb Miguel Crespo / PP Calp

Miguel Crespo serà el nou portaveu del Partit Popular de Calp després de la dimissió de César Sánchez, qui ha sigut impedit d’assistir als plens pel govern local.

Crespo, una cara nova en la candidatura del PP de Calp per a les eleccions municipals de 2023, va accedir a la corporació com a regidor el 17 de juny de 2023 després de la victòria del seu partit, que va obtenir 8 regidors.

César Sánchez no pot compaginar el seu càrrec de Diputat amb el de portaveu a Calp, ja que el tripartit de govern no ha canviat els plens de dia, tot i sabent que els dimarts són dies de sessions al Congrés. Davant aquesta situació, Crespo assumeix la nova tasca.

Membres del partir | PP Calp

Sánchez ha expressat el seu suport a Crespo, dient: “ha entrat en el grup municipal carregat d’energia i ganes de treballar per a donar-lo tot per Calp, però el millor que té és la seua lleialtat, honestedat i la seua capacitat d’adaptació”.

Crespo ha manifestat la seua emoció pel nou repte, comentant: “Tinc il·lusió per este nou desafiament, perquè el Partit Popular és un equip amb molta experiència i he anat aprenent a contrarellotge dels meus companys des del minut un”.

El nou portaveu del PP també ha assegurat: “Continuarem tendint la mà al govern local pel bé de Calp i al costat de Paco Fernández continuaré treballant dia a dia a l’ajuntament per a fiscalitzar el treball que es faça”.

César Sánchez, nou president de la Comissió Gestora

A més, el PP de Calp ha anunciat una reestructuració total mitjançant un comunicat firmat per Pilar Cabrera Bertomeu, presidenta en funcions des del 20 de febrer de 2023, quan la Junta Directiva Autonòmica del PP de la Comunitat Valenciana va ratificar la seua designació.

Ahir, la Junta Directiva Autonòmica del PP valencià va aprovar la creació d’una Comissió Gestora, regulada pels estatuts del Partit, composta per un president i tretze vocals, que faran les funcions d’executiva per un termini definit. Pilar Cabrera deixa la presidència en mans de César Sánchez després d’aquesta reestructuració.

President
César Sánchez Pérez

Vocals
Noelia Císcar Martínez
Miguel Crespo Martínez
Pilar Cabrera Bertomeu
Xenia Torres Romero
Hilde Elisa P. Backaert
Francisco Avargues Guardiola
Ana Perles Ribes
Francisco Cabrera Guerrero
Valentín Torrado Yborra
Aroa Pineda Arenas
Tamara Piñero Villalba
Maria Lourdes Rivera Perea
Jan Van Parijs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *