Entrevistes Primer Café

Ondara en el Grand Prix, “un somni fet realitat”

Entrevista, a Dénia FM, amb Sandra Pérez i Joan Pérez Llull, dos de l'equip participant en el programa de La 1
Sandra Pérez i Joan Pérez Llull, dos dels integrants de l'equip participant en el 'Grand Prix' / Miriam Pagán

El pròxim dilluns, 5 d’agost, es retransmetrà el programa del ‘Grand Prix del verano’ en el que participa Ondara.

Es podrà seguir en una pantalla gegant a instal·lar al col·legi Sanchis Guarner. Les instal·lacions estaran obertes des de les 20 hores (el programa comença a les 22.05 hores), amb barra, taules i cadires; organitzat pels festers del Crist 2025.

I en la prèvia, han visitat, al matí del dilluns 29 de juliol, el ‘primer café’ de Dénia FM, dos dels integrants de l’equip participant, Sandra Pérez i Joan Pérez Llull.

Ondara és l’única població representant de la Comunitat Valenciana i s’enfrontarà a Santo Domingo de la Calzada. En total, 35 persones d’entre 18 i 35 anys.

L’equip ha estat, durant tres mesos, entrenant per a poder acudir al programa, practicant exercicis d’equilibri, habilitat, càlcul i altres.

També han comentat el que ha suposat per a ells i per al poble participar en el programa presentat per Ramón García, al costat de Cristina López, i que compta amb Wilbur, la Vaquilla i el dinosaure Nico. “Un somni fet realitat”, ha assenyalat Sandra, qui assegura, igual que Joan, que repetirien l’experiència, després de quasi un dia sencer de gravació.

Asseguren que “han creat una família”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *