Esports

P. Juanvi Ortolá es corona en el Trofeu Campions 2024 de Futbol Sala

Va véncer en la final al Lencería Bámbola per 2 a 4 en el xoc jugat en el pavelló municipal de Dénia
P- Juanvi Ortolá amb el trofeu de campió / Acydma

En una final emocionant del Trofeu Campions 2024 de Futbol Sala, l’equip de P. Juanvi Ortolá es va alçar amb la victòria sobre el Lencería Bámbola, amb un resultat final de 4 a 2. El partit, que es va disputar en el pavelló municipal de Dénia, va estar organitzat per l’Associació Cultural i Esportiva Marina Alta (ACYDMA).

El xoc va començar amb un gol primerenc del P. Juanvi Ortolá, que en el primer minut ja s’havia avançat en el marcador, posant el joc costa amunt per a l’equip dianense. No obstant això, la resposta de Lencería Bámbola no es va fer esperar, i ràpidament van igualar el marcador amb dos gols consecutius.

A mesura que el partit avançava, l’equip de Xàbia va aconseguir un empat que va mantindre la tensió en l’aire fins al descans, amb un marcador parcial de 2-2.

Equipo Lencería Bámbola | Acydma

Control xabiero en la segona mitat

La segona mitat del joc va ser dominada per els xabieros, van aconseguir desequilibrar la balança amb dos gols addicionals, minant la moral del seu rival i tancant el partit amb un 4-2 a favor seu.

El domini del P. Juanvi Ortolá no sols reflectix la seua habilitat en la pista, sinó que també consolida el seu estatus com a campions de Copa, portant una copa més a les seues vitrines.

El lliurament de trofeus va comptar amb la presència de l’edil d’esports de Dénia, Valen Alcalá, i el president d’ACYDMA, Alberto Portillo, els qui van felicitar els jugadors pel seu excel·lent acompliment i l’espectacle oferit.

Este torneig subratlla la importància del futbol sala a la Marina Alta i promou l’esperit esportiu deixant grans expectatives per a la pròxima edició de la Lliga Comarcal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *