Esports

Palistes del RCN Dénia en el Nacional Sprint JJPP

La representació dianense va valorar positivament la seua participació en esta modalitat de piragüisme
Els palistes del RCN Dénia a Pontevedra / RCN Dénia

Una representació de palistes pertanyents al Real Club Náutico Dénia va participar recentment en el Campionat d’Espanya de Sprint de JJPP, una modalitat de piragüisme nova per a tots ells. Este esdeveniment, celebrat en l’embassament de Pontillón de Castro, a Pontevedra, va oferir als dianenses una valuosa oportunitat per a adquirir experiència i aprendre en esta disciplina.

Encara que els resultats no els van permetre avançar a les semifinals, els palistes van aprofitar l’ocasió com un entrenament important i un aprenentatge significatiu. En la categoria Cadet A, Cosmo Cafforio va finalitzar en la posició 60a de 78 participants, quedant-se a tan sols 6 segons de la semifinal.

D’altra banda, en la categoria Cadet B, Jon Walthon va aconseguir la posició 53a de 74 participants, també quedant-se a 6 segons d’avançar a la següent fase. En la mateixa categoria, Nino Van Der Zeeuw va destacar en obtindre la posició 36a de 74 piragüistes, quedant-se a només 1 segon de la semifinal, mostrant una destacada actuació.

Malgrat no assolir les semifinals, els palistes del Real Club Náutico Dénia es mostren molt satisfets amb els seus resultats. La participació en el Campionat d’Espanya de Sprint de JJPP els ha proporcionat una motivació addicional per a continuar entrenant i millorar les seues habilitats. El seu pròxim objectiu és el Campionat d’Espanya de kayak de Mar, per al qual es preparen amb entusiasme i determinació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *