Esports

Panucci ja lluïx com a jugador de la UD Calpe

L'arribada al seu nou equip ha sigut molt ben rebuda pels seus companys, cos tècnic i aficionats
Panucci lluint bufanda de la UD Calpe / UD Calpe

L’arribada de Cristian González “Panucci a les files de la UD Calpe no ha passat desapercebuda en el futbol valencià. Reconegut com un dels millors davanters i màxims golejadors de les últimes temporades, Panucci ja lluïx amb orgull la bufanda del seu nou club.

Panucci es mostra tranquil i confiat, sabent que ha arribat a un equip on se li respecta i que coneix bé, malgrat no haver militat mai en ell. El dianense va ser rebut amb gran estima pel president de la UD CalpeErnesto Tomás, un home de futbol que manté una estreta relació amb Agustín, el pare de Panucci i exjugador del CD Dénia, qui va compartir vestuari amb el mateix Tomás. L’amistat de Panucci amb Michael, fill d’Ernesto, ha sigut clau en la seua decisió d’unir-se a l’equip calpí.

Una recepció càlida i familiar

La recepció a Panucci en la UD Calpe va estar marcat per l’afecte i la familiaritat. El davanter coneix a la perfecció als seus nous companys, havent coincidit amb molts d’ells en altres vestuaris. Este coneixement mutu facilitarà la seua adaptació i rendiment en l’equip.

Panucci va sentir l’afecte des de la seua arribada a la UD Calpe, i el seu nou entrenador, Lauro Techeira, està convençut que este davanter aportarà molts gols, un factor fonamental per a complir amb l’objectiu de competir cada diumenge.

Perspectives per a la Temporada

La incorporació de Panucci reforça significativament a la UD Calpe. L’equip, ara més complet i equilibrat, té altes expectatives per a la pròxima temporada. La capacitat golejadora de Panucci i la seua experiència en el camp seran crucials per a aconseguir els objectius del club.

L’afició de la UD Calp espera amb entusiasme veure a Panucci en acció, confiant que la seua presència en el camp portarà a l’equip a importants èxits. Amb la seua arribada, la UD Calp es perfila com un contendent fort en la lliga, i el futbol valencià estarà atent a les seues actuacions en cada partit.

L’arribada de Panucci marca l’inici d’una nova era per a la UD Calpe, amb l’esperança que el seu talent i dedicació impulsen a l’equip cap a una temporada exitosa i memorable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *