Entrevistes Primer Café

Pepe Doménech: “Tenim tots els serveis de qualitat d’una platja de primer nivell”

Entrevista, a Dénia FM, amb el regidor de Platges de l'Ajuntament de Dénia
El regidor de Platges, Pepe Doménech / Miriam Pagán

Comença la segona quinzena del mes de juliol, en ple apogeu de la temporada alta turística, les platges són un bullidor de visitants i turistes, que volen gaudir del sol i la mar. Per a garantir la seguretat dels banyistes, Eulen torna a prestar, un estiu més, el servei de vigilància i socorrisme de platges a Dénia, des de l’1 de juny fins a l’1 d’octubre.

El regidor de Platges de Dénia, Pepe Doménech, ha visitat el ‘primer café’ de Dénia FM, per a parlar de com s’està desenvolupant aquest servei, que, de moment, està transcorrent “molt tranquil”.

Doménech ha detallat el nombre d’efectius de socorristes i els recursos amb els quals compten per a vigilar els 17 quilòmetres de platja de la capital comarcal; així com, de la coordinació matinal dels socorristes, de cara a la seua jornada de treball de 10.30 a 20 hores.

Ha incidit que “tenim tots els serveis de qualitat d’una platja de primer nivell”.

El regidor s’ha pronunciat, també, sobre altres temes com la retirada de la posidònia, segons la nova normativa autonòmica, o el tancament d’un tram de la platja de Les Rotes, setmanes enrere. Al respecte, ha assenyalat que un dels objectius és disposar d’un punt de mostreig també, de cara a l’any que ve, a la zona de l’Almadrava, a la desembocadura del riu Girona, per les acumulacions que allí es produïxen.

Respecte als xiringuitos, ha assegurat que només falta muntar el de Les Albaranes.

Sobre els rentapeus, que depén de Turisme Comunitat Valenciana, ha recordat que “encara no està adjudicat el contracte de manteniment i estacions de bombeig”, apuntant que és una problemàtica comuna en tota la geografia valenciana costanera.

Un altre tema abordat ha sigut el del nou contracte de neteja de platges, assegurant que ja disposen, a l’Ajuntament, del contracte bàsic d’obra de la planta i es va rebre, així mateix, el contracte d’execució per part de l’adjudicatari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *