Esports

Pol Martín triomfador en la XLV Trofeu Ciutat de Dénia de tenis

Va derrotar en una final emocionant i de gran qualitat a Rafael Jodar per 6/2,4/6 i 6/3
Pol Martín amb el seu trofeu junt autoritats / CT Dénia

El Torneig Ciutat de Dénia, inclòs en el Circuit Orysol de tenis, en la seua XLV edició, va oferir una gran final en la qual el català Pol Martín es va imposar en tres sets, 6/2,4/6 i 6/3 al madrileny Rafael Jodar, qui, amb tan sols 17 anys i després d’aconseguir els quarts de final a Wimbledon júnior fa a penes uns dies, s’ha convertit en la sensació del torneig.

Tots dos jugadors van tindre els seus moments de domini durant el partit. Pol Martín va demostrar la seua qualitat en el primer set, que va tancar amb un contundent 6-2. No obstant això, en el segon set, Jodar va despertar i va assolir igualar la final amb un treballat 4-6, regalant una mànega més a un públic que va omplir la graderia de la pista principal del Club Tenis Dénia.

En el set definitiu, Martín va recuperar el control i es va mostrar més precís, malgrat necessitar l’assistència del fisioterapeuta en el tram final. Finalment, va tancar el partit amb un resultat de 6-3 en el tercer set, emportant-se el títol del torneig.

Finalistes amb recogeplotas | CT Dénia

Lliurament de Trofeus

Després del partit, es va dur a terme el lliurament de trofeus, amb la presència del regidor d’Esports de Dénia, Valen Alcalà; el president de la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana, Francisco Vicent; la delegada de la federació, Digna Peinado; la presidenta del Club Tenis Dénia, Elsa Bordehore; el representant del CT Gandia, Alberto Arnau; i el vicepresident del CT Camp Bixquert de Xàtiva, Leo Fernández, a més del director del torneig, Olegario Caselles.

Els finalistes es van dirigir al públic per a agrair el seu suport i van destacar l’esforç de l’organització per a dur a terme un gran torneig. L’ambient en el Club Tenis Dénia va ser immillorable, amb una afició entregada que va gaudir d’una final d’alta qualitat i competitivitat.

Espectadors en la gran final | CT Dénia

L’Orysol Dénia continua consolidant-se com un esdeveniment de referència en el tenis nacional, oferint un espectacle esportiu de primer nivell i descobrint noves promeses del tenis. Pol Martín i Rafael Jodar, amb la seua destacada actuació, han deixat clar que el futur del tenis espanyol està en bones mans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *