Esports

Renovacions i fitxatges al Dénia BC

Els jugadors que no seguiran en l'equip són, Pablo Castera, Mario López, Genis Femenia, Bernat Sanz i Joan Rosello
Equip del Dénia BC temporada 2023-24 / Javier Zamora

El Dénia BC continua treballant intensament en la confecció de la plantilla per a la pròxima temporada, amb importants moviments tant en renovacions com en incorporacions. Fins a la data, s’ha confirmat la renovació de jugadors clau com Soufyan Sadoki, Ivan AlexandrovNacho Ots Mut, Adrián Pérez Palomares, Richard García Sturgess i el Júnior, José Zapata Serra.

No obstant això, no tot són bones notícies, ja que l’equip patirà baixes significatives de jugadors que van ser part fonamental de l’ascens de categoria en la passada temporada. Entre ells es troben Pablo CasteraMario López, Genis Femenia, Bernat Sanz i Joan Rosello. A més, el club està a l’espera de les decisions professionals de Santiago Fedele per a determinar si continuarà aportant la seua experiència a l’equip.

En el capítol de noves incorporacions, destaca el retorn a Dénia de Daniel Pérez Palomares. El jugador dianense, nascut en 2001, torna després del seu pas per la pedrera de València BC, on va debutar en EBA en 2018. Amb quatre temporades d’experiència en esta categoria, ha jugat en clubs valencians com Claret, Horta Godella i, més recentment, Tavernes Blanques, on ha militat les dos últimes campanyes.

Reforços

Adriá Vives amb el seu anterior equip | UPB Gandía

A més, l’equip comptarà amb la incorporació de dos joves formades en la pedrera d’UPB Gandia: l’aler Adrià Vives (2005) i el quatre Jorge Climent (2004). Tots dos jugadors tenen una àmplia experiència en els campionats autonòmics en les categories de formació i van estar vinculats la passada temporada al primer equip de la seua entitat, que va ascendir a Segona FEBR. Sens dubte, seran peces importants en l’equip en el seu debut en esta nova categoria.

El Dénia BC continua obert a noves incorporacions per a reforçar els punts essencials de la plantilla. Un factor fonamental per a les noves incorporacions és haver sigut part de la família dianense en els anys de formació, la qual cosa assegura un sentit de pertinença i compromís amb l’equip.

Amb estes renovacions i incorporacions, el club es prepara per a afrontar els reptes de la nova temporada amb una plantilla competitiva i motivada, disposada a donar el millor en cada partit i continuar creixent com a equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *