Esports

Subvenció per participació en Lliga Comunitat de futbol

Els clubs rebran la quantitat de 5.000 euros sempre que justifiquen els gastos que hagen tingut abans del cap d'any 2024
Tunel de vestuaris del camp Diego Mena de Dénia / Javier Zamora

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) ha anunciat que cada un dels 32 equips participants en la Lliga À Punt Comunitat FFCV rebrà una ajuda de 5.000 €. Este suport financer serà transferit directament als comptes comptables de cada club a la federació, amb data límit del 31 de desembre de 2024, condicionat a la justificació adequada dels gastos en què hagen incorregut els clubs.

Les ajudes estan destinades a cobrir despeses operatives essencials que inclouen desplaçaments, arbitratges, mutualitat, llicències, contractes d’entrenadors i tècnics, i lloguer d’instal·lacions. Els clubs hauran de presentar factures i justificants de pagament corresponents per accedir a estos fons, així com el certificat d’Hisenda i de la Seguretat Social actualitzat.

Per a sol·licitar l’efectivitat del pagament, els clubs hauran de presentar una sol·licitud formal juntament amb un certificat de titularitat bancària. La FFCV ha establit clarament que si la justificació dels gastos no es presenta abans de la data estipulada, la subvenció no serà abonada.

Logo Lliga Comunitat Grup Sud | FFCV

Esta iniciativa no solament facilita un respir financer als clubs enfront de les despeses recurrents, sinó que també reafirma el compromís de la federació en el suport i el desenvolupament del futbol a la Comunitat Valenciana. Així mateix, subratlla la importància de la gestió transparent i responsable per part dels clubs, garantint que els fons siguen utilitzats de manera efectiva per al benefici del futbol comunitar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *