Cultura

Teulada Moraira es prepara per a un estiu ple de música amb el Voramar Street Jazz Festival

Els concerts del festival es traslladen a finals d’agost i principis de setembre per prolongar la temporada turística
Voramar Street Jazz Festival / Redacció

Els nuclis urbans de Teulada Moraira es preparen per a acollir un any més els concerts del Voramar Street Jazz Festival aquest estiu. Emmarcat en la campanya turística “Increïble però cert”, el festival tindrà lloc a finals d’agost i principis de setembre, segons ha informat l’edil de Turisme, Susanne Katzgrau. Aquesta iniciativa no només busca oferir entreteniment cultural de qualitat, sinó també prolongar la temporada turística amb activitats atractives per als visitants en les darreres setmanes d’estiu.

L’edil ha destacat que l’objectiu principal és fomentar la desestacionalització del turisme, aportant una sèrie de propostes culturals que mantinguen l’interès dels visitants més enllà dels mesos habituals de màxima afluència. Aquesta estratègia vol assegurar que Teulada Moraira continuï sent un destí atractiu durant tot l’any.

Una de les novetats més destacades d’aquesta edició és la diversificació dels emplaçaments dels concerts, oferint actuacions en diversos punts emblemàtics del municipi. Això permetrà que tant residents com turistes puguen gaudir de la música jazz en entorns diferents i pintorescs, enriquint així l’experiència global del festival.

A més a més, aquesta edició del Voramar Street Jazz Festival inclou una iniciativa complementària anomenada Jazz als Porxes, que tindrà lloc en octubre. Els concerts d’aquest esdeveniment es celebraran a la Plaça dels Porxes, situada en el barri antic de la Teulada Gòtica Emmurallada, un lloc declarat Bé d’Interès Cultural (BIC). Aquesta nova proposta pretén continuar amb la dinàmica de portar música de qualitat a tots els racons del municipi, comptant amb la participació de grups reconeguts de la comarca.

Segons ha remarcat l’edil de Turisme, aquestes dues iniciatives no només animaran els carrers i places amb música, sinó que també reforçaran la imatge de Teulada Moraira com un destí cultural de referència a la comarca, amb una oferta variada i atractiva per a tot tipus de públics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *