Esports

Triomf de Puchol II, Javi i Carlos en el Trinquet de Dénia

Els aficionats de la Marina Alta que van omplir el Trinquet van viure una partida emocionant
Protagonistes de la partida amb autoritats / Esports Dénia

El trinquet “El Rovellet” de Dénia es va convertir en l’epicentre de l’emoció, albergant una intensa partida de pilota valenciana que va culminar amb la victòria de Puchol II, Javi i Carlos sobre Salva Palacio, Conillet i Héctor per un marcador de 60-45. El xoc, que es va estendre per més de dos hores, va ser un verdader espectacle de resistència i habilitat, marcat per dos remuntades espectaculars que van mantindre al públic a la vora del seient.

Des de l’inici, l’equip roig, compost per Puchol II, Javi i Carlos, va enfrontar un desafiament formidable. Malgrat un bon començament, l’equip contrari, liderat per Salva Palacio, va respondre amb vigor, igualant el marcador a 30 punts després d’una sèrie de jugades magistrals. La tensió i l’emoció eren palpables, amb cada equip lluitant per imposar el seu ritme en el joc.

En la crucial fase de recuperació, Javi va emergir com una figura clau per a l’equip roig, facilitant constantment el joc i permetent moments de descans per a Puchol II, qui, malgrat mostrar signes de fatiga a causa de l’esforç i a la calor, va deixar centellejos de la seua qualitat amb jugades impressionants.

La remuntada semblava possible quan Salva Palacio va començar a brillar amb el marcador en 50-30 a favor de l’equip roig, reduint la diferència significativament. No obstant això, un gir desafortunat va arribar quan una pilota, en un intent de salvació pegat a l’escala, va impactar desafortunadament en la barraca, alterant el ritme de la remuntada.

En els moments finals, Carlos i Javi van tornar a destacar-se, cobrint eficaçment a Puchol II, qui va aprofitar per a recuperar energies i llançar atacs sorpresa que finalment van assegurar la victòria. El triomf no sols va representar un assoliment esportiu per a l’equip, sinó també un espectacle memorable per als aficionats que van omplir el trinquet.

La victòria en el Gran Premi de Dénia no sols consolida la posició de Puchol II, Javi i Carlos com a competidors formidables en el circuit, sinó que també subratlla la intensitat i l’atractiu de la pilota valenciana com a esport de precisió i estratègia.

A la partida van assistir el Vicealcalde de Dénia, Rafa Carrió, el regidor d’Esports Valen Alcalà, el President de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines i el President del Club Pilota Valenciana Dénia,  Juanvi Llull.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *