Turisme

Turisme Comunitat Valenciana destina 250.000 euros per a donar suport al festival gastronòmic D*NA de Dénia

El Consell col·labora amb la Fundació Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia per a fomentar accions de promoció de turisme gastronòmic
Imatge d'arxiu del festival gastronòmic D*NA Dénia / Redacció

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia de la Comunitat Valenciana per a la realització del pla de promoció de la gastronomia de Dénia i de la Comunitat Valenciana durant 2024.

Mitjançant aquest acord, la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, destina 250.000 euros perquè la Fundació Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia de la Comunitat Valenciana porte a terme les actuacions que comprén el seu pla de promoció de la gastronomia.

L’actuació principal és l’organització del festival D*NA 2024, que està previst que se celebre el cap de setmana del 28 i 29 de setembre. Es tracta d’una trobada de professionals de tota la cadena de valor del producte gastronòmic que reten tribut a la cuina autòctona i de proximitat a través de tallers, demostracions de cuina en viu i altres activitats diverses.

El festival D*NA 2024 pretén posicionar la marca ‘Dénia, Ciutat Creativa de la Gastronomia per la Unesco’ i la marca gastronòmica de la Comunitat Valenciana ‘L’Exquisit Mediterrani’ com a referents de la gastronomia en l’àmbit nacional.

Un altre dels objectius de l’acord és consolidar el festival com a focus de trobada de tota la cadena de valor del producte gastronòmic, a més de ser un exemple de turisme gastronòmic sostenible i vehicle de promoció de la cultura mediterrània valenciana.

El D*NA Festival Dénia, en la seua setena edició, compta novament amb el seu ideòleg i comissari gastronòmic, el xef Quique Dacosta, guardonat amb tres estreles Michelin. Se celebrarà el cap de setmana del 28 i 29 de setembre al passeig de la Marineta Cassiana de Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *