Esports

Un vaixell del RCN Dénia brilla en el Campionat Mundial J/70 Corinthian

L'embarcació dianense timoneada per Juan Calvo Boronat, va aconseguir una destacada desena posició en el campionat
El vaixell dianense en plena regata / RCN Dénia

El Campionat Mundial inaugural de J/70 Corinthian (no professionals) es va celebrar del 2 al 8 de juny de 2024 en les aigües de la Mar Bàltica, organitzat pel Royal Danish Yacht Club a Copenhaguen, Dinamarca. Este esdeveniment va reunir 109 equips de quinze nacions, incloent-hi participants d’Austràlia, Bèlgica, el Brasil, i més, en una competència que va demostrar la creixent popularitat i el nivell competitiu de la classe J/70.

L’equip del “Let it be del Real Club Náutico Dénia (RCND)timoneado per Juan Calvo Boronat, va aconseguir una destacada desena posició en el campionat. La tripulació, composta per Marcelo Baltzer Foucher, Diego Fernández De Alegria Rossich  i Juan Pablo Fregonese, va demostrar gran habilitat i coordinació al llarg de les dotze mànegues disputades.

La competició en la Mar Bàltica va oferir condicions variades que van posar a prova la perícia i l’estratègia de tots els equips. “Let it be” va mostrar consistència i una notable capacitat d’adaptació, factors claus que van contribuir al seu èxit en l’esdeveniment.

Després d’este assoliment, l’equip ja es prepara per a futurs desafiaments, amb plans de participar en la pròxima edició de la Copa del Rei a Palma, on els J/70 constituiran la flota més nombrosa. A més, tenen en agenda el pròxim mundial de J/70, que també se celebrarà a Palma al setembre.

El club i el seu president, Jaime Portolés, han expressat la seua felicitació a l’equip per l’excel·lent resultat obtingut. Este assoliment no sols reforça el prestigi del RCND en competicions internacionals, sinó que també motiva a la tripulació a continuar amb la seua preparació i aspirar a més èxits en futures regates.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *