Província

Xavi Bolufer convocat per la Selecció Espanyola U12

El jove talent del CB Joventut Xàbia es convertix en l'estendard del bàsquet xabiero
Xavi Bolufer Sart con la Selección Valenciana Alevín de Baloncesto / CB Joventut Xàbia

La jove promesa del bàsquet xabiero, Xavi Bolufer Sart, ha sigut seleccionat per a unir-se a la concentració de la Selecció Espanyola U12, una fita important que reflectix la seua creixent influència en el panorama del bàsquet juvenil. Este esdeveniment, que es realitzarà del 29 de juliol al 2 d’agost en Iscar, Valladolid, és una oportunitat perquè els talents emergents de tota Espanya mostren les seues habilitats i reben entrenament d’alt nivell.

Bolufer, de la pedrera del CB Joventut Xàbia a la província d’Alacant, és un dels dos jugadors d’esta regió que han sigut convocats, compartint honors amb Miquel Mataix del CA Montemar Alicante. La representació de la Comunitat Valenciana es completa amb altres talents com Pablo Navarro, Patrick EkePromise Ikponwmenosa de València Básquet i Elliott Ehis Vicent de CB L’Horta Godella, tots seleccionats pel seu excepcional acompliment i potencial.

Sota la direcció del seleccionador David Soria i el seu equip tècnic de la Federació Espanyola de Bàsquet, esta concentració, busca no sols millorar les habilitats individuals dels jugadors, sinó també fomentar l’esperit d’equip i l’ètica de treball necessàries per a competir al més alt nivell.

Xavi Bolufer amb una pilota | CB Joventut Xàbia

La trajectòria de Xavi en el bàsquet és un clar testimoniatge de l’excepcional treball realitzat en la pedrera del seu club local, CB Joventut Xàbia, que ha sigut clau en el seu desenvolupament com a jugador. A més, la seua participació en el Campionat d’Espanya amb la Selecció Valenciana ha ampliat la seua experiència i visibilitat en l’àmbit nacional.

Este anomenat a la selecció nacional no sols és un reconeixement al seu talent i esforç, sinó també una promesa del que està per vindre per a este jove jugador. Amb cada entrenament i cada partit, Bolufer està construint un futur prometedor en el bàsquet espanyol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *