Societat

80 joves gaudixen de l’activitat ‘Vora Mar’ a Dénia durant l’estiu

Els participants tingueren dies d'aventures a la platja de la Punta del Raset
Activitats ‘Vora Mar’ / Aj. Dénia

Durant els mesos de juliol i agost, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia ha aconseguit un gran èxit amb l’activitat d’estiu jove “Vora Mar”, que ha permés a 80 joves de la ciutat, d’entre 16 i 18 anys, gaudir d’una variada oferta d’activitats aquàtiques i a l’aire lliure en un entorn privilegiat com és la platja de la Punta del Raset.

Els participants han tingut l’oportunitat de submergir-se en el món del paddle surf, explorar la vida marina amb sessions de snorkel que incloïen cartilles interpretatives de fauna, i viure una emocionant aventura amb la sessió de geocaching titulada “La Búsqueda del Tresor de Guadalupe”. El programa es va desenvolupar en dos dies d’activitats per setmana, amb dues activitats per dia, oferint així una experiència completa i enriquidora per a cada jove.

Activitat de paddle surf | Aj. Dénia

Els 80 participants van ser agrupats en diferents grups per tal de garantir una experiència personalitzada i segura, evitant aglomeracions i assegurant que cada jove poguera gaudir al màxim de les activitats.

“L’activitat ‘Vora Mar’ no sols ha proporcionat diversió i entreteniment als joves de Dénia, sinó que també ha fomentat la creació de noves amistats i vincles que, sense dubte, perduraran com un record inesborrable de l’estiu del 2024”, ha expressat el regidor de l’àrea, Valen Alcalà. A més, ha destacat la importància de la participació ciutadana en les iniciatives organitzades per la Regidoria de Joventut i altres departaments de l’Ajuntament, afirmant que “continuarem treballant per a oferir activitats que enriqueixen i uneixen la nostra joventut”.

Activitats Vora Mar a la Punta del Raset | Aj. Dénia

Amb aquesta activitat, Dénia reafirma el seu compromís amb la joventut, oferint opcions d’oci que no sols diverteixen, sinó que també construeixen comunitat i valors entre els joves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *