Solidaritat

Dénia acull l’esdeveniment ‘A Fling Called Swing’ per promoure la integració social i la solidaritat

L'objectiu és promoure els valors d'integració i donar visibilitat al col·lectiu de persones amb TDAH
presentació / AJ. Dénia

L’Ajuntament de Dénia ha presentat ‘A Fling Called Swing‘, un esdeveniment musical que se celebrarà el pròxim 9 de setembre a la plaça del Consell. Aquest concert, que combina joventut, ball i inclusió social, té com a objectiu promoure els valors d’integració i donar visibilitat al col·lectiu de persones amb Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH).

L’acte començarà a les 19.30 hores amb un taller d’introducció al ball Lindy Hop, en col·laboració amb el col·lectiu La Marina Lindy Hop. A continuació, voluntaris de l’associació TDAH-16 i el públic assistent podran gaudir d’un concert en directe, a càrrec de joves músics europeus que col·laboren amb l’ONG Amicitia.

El regidor de Joventut, Valen Alcalà, ha destacat l’important paper d’aquest projecte per fomentar la integració, mentre que Ignacio González, representant d’Amicitia, ha explicat que aquest esdeveniment forma part d’un programa de voluntariat internacional recolzat per la Comissió Europea. Encarna Espinar, de l’associació TDAH-16, ha expressat el seu agraïment pel suport rebut, subratllant la importància de donar visibilitat al col·lectiu.

La regidora de Benestar Social, Melani Ivars, ha reafirmat el compromís de l’ajuntament amb les iniciatives que promouen una comunitat més solidària i inclusiva, convidant la ciutadania a participar en aquest esdeveniment especial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *