Societat

Aquestes són totes les activitats que pots fer a Xàbia aquest mes d’agost

La regidoria de Dinamització Econòmica, amb Forxa, organitza activitats musicals i de ball a Xàbia Port i Xàbia Històrica durant el mes d'agost
Xàbia / Aj. Xàbia

La regidoria de Dinamització Econòmica, dirigida per Juanlu Cardona, en col·laboració amb la Federació d’Organitzacions de Xàbia (Forxa), ha llançat una sèrie d’activitats per revitalitzar els tres nuclis comercials de la ciutat durant el mes d’agost. Les activitats, que inclouen música i ball, es presenten sota els noms de “Música i ball, vora mar” per a Xàbia Port i “Música al carrer” per a Xàbia Històrica.

Música i balls a Xàbia Port

Dissabte passat es va dur a terme la primera jornada de “Música i balls Vora Mar” al passeig Joaquín Sorolla, davant del bar Clau. L’esdeveniment va comptar amb la participació de l’escola de ball Footworks, la batukada Batucam Xàbia i el grup musical La Rendició.

Per al pròxim dissabte, dia 17 d’agost, està prevista una nova sessió amb l’Escola de Ball Footworks, la Batucam Xàbia i el grup Tòxic. El dia 22 d’agost, el grup German Blues Trio portarà els seus sons afroamericans al carrer Andrés Lambert.

Activitats a Xàbia Històrica

D’altra banda, Xàbia Històrica està organitzant diverses actuacions al centre històric. El dia 17 d’agost se celebrarà un Pin Up Festival a la Plaça de Baix, la Plaça de l’Església i la plaça Celestino Pons.

Les actuacions musicals continuaran amb el grup Joe Wilkinson, que actuarà el 18 d’agost a la plaça de l’Església. Zambra oferirà un concert el dia 21 al carrer La Coma/Mestre Ángel Palència. El dia 23, Summer Mic actuarà a la plaça de Baix/placeta del Convent, i finalment, The Renegades tancaran el mes el 30 d’agost a la plaça de l’Església.

A més, el divendres 16 d’agost serà la segona Summer Night de l’estiu, organitzada per Xàbia Històrica, amb un programa especial.

Mercat i ball a l’Arenal

A l’Arenal, el mercat ambulant d’artesans està obert cada dia a les vesprades. El dia 29 d’agost, a les 20.00 hores, al costat de l’oficina de turisme, se celebrarà un “Clandestí Lindy Hop” a càrrec de l’Escola Lindy Hop.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *