Successos

Bombers rescaten una dona de 35 anys d’un pis en flames al carrer Doctor Fleming

Un incendi en un habitatge de Xàbia mobilitza la Policia Local i els Bombers
Bombers treballant en el rescat / Aj. Xàbia

Aquest matí, la Policia Local de Xàbia i els Bombers del Consorci Provincial han actuat ràpidament davant un incendi declarat en un habitatge del número 5 del carrer Doctor Fleming, a Xàbia. L’incendi s’ha iniciat al voltant de les 10:45 hores, moment en què els veïns han alertat de la presència de flames a una de les vivendes del quart pis de l’edifici.

En rebre l’avís, s’han mobilitzat efectius de la Policia Local, així com Bombers del retén de Xàbia i del parc de Dénia, que han acudit amb una unitat equipada amb escala. Per a poder accedir a l’interior de la vivenda afectada, els Bombers i la Policia han hagut de forçar la porta. Una vegada dins, han trobat una dona d’entre 30 i 35 anys, que ha sigut immediatament atesa i traslladada a l’Hospital de Dénia.

Els Bombers han aconseguit controlar i extingir les flames, tot i que l’origen del foc encara no ha transcendit. Malgrat la gravetat de la situació, no ha sigut necessari desallotjar els residents de la resta de vivendes de la finca, però els veïns han sigut confinats a les seues cases per seguretat durant l’operatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *