Comerç

Ondara llança la 4a edició del Bono Consum per fomentar el comerç local

Els ciutadans podran adquirir fins a 100 euros en bons, amb una aportació igual de l'Ajuntament, per a gastar en els negocis locals
Ondara / Redacció

L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, dirigida per Raquel Mengual, ha anunciat l’inici de la 4a edició de la campanya “Bono Consum Ondara”. Aquesta iniciativa, que ha tingut gran acollida en les tres edicions anteriors, torna aquest setembre amb l’objectiu de fomentar el comerç local oferint als ciutadans la possibilitat d’estalviar en les seues compres.

Els bons es podran adquirir a partir del 2 de setembre de 2024 i es podran utilitzar fins al 31 d’octubre del mateix any. Cada ciutadà d’Ondara, major de 18 anys i empadronat al municipi, podrà comprar un màxim de 100 euros en bons (4 bons de 25 euros cadascun). L’Ajuntament d’Ondara, en la seua aposta per dinamitzar el teixit empresarial local, abonarà als compradors la mateixa quantitat que hagen adquirit, de manera que el valor total de la compra en els comerços locals podrà arribar als 200 euros, mentre que els ciutadans només n’hauran de pagar 100.

BONO CONSUMO 4ª tanda | Ondara

Els bons es podran adquirir tant de manera online, a través de la web www.ondarabonoconsum.es, com presencialment a l’Espai Català en horari de 8:30 a 14:00 de dilluns a divendres. És important destacar que, en cas de no utilitzar els bons abans del 31 d’octubre, el saldo no consumit serà donat íntegrament a la Residència Ntra. Sra. de la Soledat d’Ondara.

El programa compta amb un pressupost de 119.304 euros, destinats directament a la emissió dels bons, amb la intenció de beneficiar tant al comerç local com als ciutadans. Aquesta iniciativa és una excel·lent oportunitat per a obtenir descomptes significatius en compres de proximitat. El llistat complet dels comerços adherits a la campanya està disponible en la web www.ondarabonoconsum.es i en el portal del comerciant d’Ondara, https://ondara.portaldelcomerciante.com.

Empreses com Agriflor, Passicos la merceria, i Perruqueria i Estètica Llorenç, entre moltes altres, participen en aquesta campanya, oferint una gran varietat de productes i serveis als residents d’Ondara. Els bons estan emesos per Confecomerç CV i són una eina clau per al foment del consum local, que continua demostrant ser un èxit any rere any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *