Societat

Calp reobri al bany la platja de l’Arenal-Bol després de revelar les anàlisis l’estat de les seues aigües

El resultat de les anàlisis de l'aigua de la platja ha revelat que es troba en un estat excel·lent
Platja Arenal Bol Calp / Redacció

El resultat de les anàlisis de l’aigua de la platja de l’Arenal-Bol ha revelat que aquesta es troba en un estat excel·lent, per la qual cosa l’Ajuntament ha decidit reobrir al bany el tram de la platja en la desembocadura del barranc del Quisi.

La Direcció General d’Aigües ha remés a l’Ajuntament l’informe de les anàlisis de les mostres d’aigua de la zona de bany preses dilluns passat, després de detectar-se la possible ruptura del col·lector d’aigües depurades. No obstant això, després de les comprovacions oportunes, s’ha descartat que aquesta fora la causa.

El consistori va prendre mesures preventives per a evitar possibles riscos per a la salut, com ara alçar un dic de sorra en la desembocadura del barranc del Quisi per a evitar que arribara més aigua al mar, tancar l’àrea per a impedir l’accés dels usuaris i prohibir el bany en eixe tram. A més, es va clorar l’aigua depurada per a reduir la possible càrrega de microorganismes i assegurar que l’aigua de la platja es mantinguera en nivells òptims per al bany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *