Societat

El ple de l’Ajuntament de Teulada aprova la compra d’aigua

El municipi rebrà un 67,40 % dels fons destinats pel Consorci Teulada-Benitachell per a la instal·lació de dipòsits d'aigua a Teulada i Moraira
Aj. Teulada / Redacció

El ple de l’Ajuntament de Teulada ha aprovat la delegació de competències atorgada pel Consorci Teulada-Benitachell per a la compra d’aigua. Amb aquesta mesura, el municipi de Teulada Moraira rebrà un 67,40 % dels 100.000 € destinats a aquesta finalitat.

L’alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha manifestat que l’equip de govern ha decidit optar per la utilització de cubs d’aigua, considerant que aquesta opció és més econòmica, la qual cosa permetrà adquirir més litres d’aigua, a més de ser més respectuosa amb el medi ambient en comparació amb l’aigua embotellada, que generaria un augment considerable de residus plàstics.

A més, l’edil ha confirmat que ja s’han iniciat els tràmits per a la instal·lació de dos dipòsits d’aigua. Es preveu que aquests dipòsits es col·loquen al camp de futbol de Teulada i a la pista roja del poliesportiu Les Sorts de Moraira. Les persones abonades al servei d’aigua potable de Teulada Moraira podran adquirir fins a 20 litres setmanals.

Les persones dependents que reben atenció domiciliària i que no puguen desplaçar-se hauran de contactar amb els Serveis Socials, a través del telèfon 96 574 10 01, per a sol·licitar la distribució de l’aigua corresponent.

A l’espera dels permisos de Salut Pública, que estan tramitant-se des d’aquest mateix matí, es proporcionarà més informació sobre l’inici del subministrament d’aigua a través dels dipòsits i els horaris en què es podrà recollir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *