Concerts

Ondara ofereix descomptes per a associacions locals en el concert sonafilm del 24 d’agost

La Junta de Govern Local redueix el preu de les entrades de grada de 20 a 17 euros
Sonafilm / Redacció

En un esforç per fomentar la participació comunitària en el VI Festival de Música de Cine de la Marina Alta, Sonafilm 2024, l’Ajuntament d’Ondara ha anunciat un descompte especial per als membres de les associacions locals per al concert de cloenda en homenatge a John Williams.

El descompte de 3 euros, aprovat recentment en Junta de Govern Local, redueix el preu de les entrades de grada de 20 a 17 euros. Aquest descompte està disponible exclusivament per a les persones pertanyents a associacions locals registrades oficialment en l’Ajuntament d’Ondara. Els membres interessats hauran d’adquirir les entrades amb preu reduït a través dels presidents o representants legals de les seues respectives associacions. Aquests representants podran sol·licitar el nombre d’entrades necessàries directament en la Casa de Cultura d’Ondara, ja que no estaran disponibles en línia.

El concert, titulat “Homenatge a John Williams“, tindrà lloc el dissabte 24 d’agost a les 23:00 hores en la plaça de Bous d’Ondara. La Universal Symphony Orchestra, juntament amb els cors de la Universitat Politècnica de València i el Cor Infantil CODA, sota la direcció del mestre José Martínez Colomina, interpretaran algunes de les bandes sonores més emblemàtiques del llegendari compositor.

Amb més de 150 músics en l’escenari, aquest concert representarà la formació més gran en la història de Sonafilm, consolidant el seu estatus com un esdeveniment cultural de referència en la comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *