Província

La Policia Nacional deté a un home a Dénia que va agredir a uns banyistes després de sostreure-li les seves pertinences

Els fets es van produir de matinada a la Platja Punta de Raset a Dénia mentre les víctimes es trobaven donant un bany
Policia / Redacció

Agents de la Policia Nacional han detingut a Dénia un home, de 30 anys d’edat, com a presumpte autor d’un robatori amb violència, després d’agredir dues persones a les quals prèviament havia sostret les pertinences mentre es banyaven a la platja.

Els fets es van produir a la matinada a la Platja Punta del Raset, quan les víctimes estaven gaudint d’un bany nocturn. Segons les investigacions, l’home va ser descobert quan s’apropava a la riba del mar on les víctimes havien deixat les seves pertinences. En ser descobert, les víctimes el van seguir i el van confrontar a pocs metres de la platja.

El presumpte autor, en ser atrapat, va exigir diners a les víctimes a canvi de retornar-los els seus objectes personals. Davant la negativa i recriminació de les víctimes, l’home va amenaçar-los amb un objecte punxant i els va agredir físicament, causant-los lesions facials.

Diferents patrulles van acudir ràpidament al lloc dels fets, on van trobar un grup de persones alterades, i dues d’elles presentaven lesions evidents a la zona facial. Els agents van procedir a la detenció de l’individu, acusat de robatori amb violència i lesions.

El detingut va ser posat a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Dénia, que va decretar el seu ingrés immediat a la presó. Aquesta actuació subratlla el compromís de la Policia Nacional en la lluita contra el crim i en la protecció de la seguretat ciutadana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *