Successos

Detingut in fraganti mentre robava en una vivenda a Dénia

La víctima va alertar sobre la presència d'un home després de veure'l per les càmeres de seguretat abans que les aconseguira desactivar totes

La Policia Nacional de Dénia ha detingut a l’autor d’un robatori quan encara estava dins de la vivenda, pel que s’ha evitat que arribara a sostraure res. Ha segut descobert per la víctima mitjançant les càmeres de seguretat que tenia instal·lades dins de la casa, abans que aconseguira desactivar per complet el sistema de gravació. Una cridada alertava sobre la presència d’un home que havia vist dins del seu domicili que anava desactivant i trencant les càmeres i els sensors del sistema d’alarma, amb la finalitat d’evitar ser gravat. Per tal motiu, es va alertar a les patrulles de servici que hi havia per la zona, personant-se ràpidament una dotació policial en el lloc, on també va arribar al mateix temps el servici d’alarma, a més de ser present també el fill del propietari de la vivenda.

Els agents, coneixedors que l’autor encara es trobava dins de la vivenda i, com que la part propietària allí present no tenia claus de la vivenda, van haver de saltar el mur de la casa per a poder accedir a l’interior del recinte amb la finalitat de poder actuar amb urgència. Només entrar al recinte, van veure a un home que eixia de l’interior i que pretenia fugir, per la qual cosa li van interceptar i van detindre en eixe moment com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en domicili.

Així les coses, gràcies a la ràpida intervenció dels agents, es va aconseguir frustrar el robatori i evitar que se sostraguera cap bé de la propietat violentada. L’arrestat és un home de nacionalitat moldava, de 47 anys d’edat que ha segut posat a disposició dels Jutjats de la Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *