Educació

Educació ha dut a terme obres de manteniment en tots els centres escolars

El pròxim 9 de setembre, l'alumnat d'Infantil i Primària tornarà a les aules
Actucions al col·legi Llebeig / Aj. Dénia

El pròxim 9 de setembre, els 3.653 xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària de Dénia reprenen les classes en uns centres educatius que han estat posats a punt durant les vacances d’estiu. Com és habitual, la Regidoria d’Educació ha dut a terme una sèrie de reformes i tasques de manteniment per garantir que els col·legis estiguen preparats per a l’inici del nou curs escolar.

Actuacions als col·legi Llebeig | Aj. Dénia

Al CEIP Llebeig, s’ha creat una nova sala per al professorat d’Infantil, fusionant dos despatxos existents. A més, s’ha renovat el sòl de la biblioteca i de l’aula d’informàtica, i s’han pintat diverses aules i corredors de Primària. També s’ha completat el canvi a il·luminació LED dins del Pla Energètic Escolar 50/50, reinvertint els 1.757 euros estalviats en energia durant el curs passat.

Actuacions als col·legi Llebeig | Aj. Dénia

Al col·legi Cervantes, les actuacions han inclòs la pintura de les aules i corredors d’Infantil, a més del canvi de les lluminàries a LED com a part del Projecte 50/50. Encara que l’estalvi energètic ha sigut de 548 euros, s’ha optat per renovar totes les llums d’Infantil.

Actuacions als col·legi Cervantes | Aj. Dénia

El col·legi Montgó ha centrat les reformes en els lavabos exteriors del gimnàs i la pintura de les aules del primer pis. D’altra banda, en el Vessanes, s’han pintat les aules i queda pendent la instal·lació d’un rètol exterior amb el nom del centre, gràcies a l’estalvi energètic de 2.200 euros aconseguit.

Actuacions als col·legi Montgó | Aj. Dénia

En el Pou de la Muntanya, s’han fet millores per a facilitar la connexió entre la cuina i el menjador escolar, a més de treballs de sanejament en el rebost. Al pati, s’han retirat els escocells alçats per les arrels dels arbres.

Actuacions als col·legi Pou de la Muntanya | Aj. Dénia

A més d’aquestes actuacions específiques, en tots els centres s’han realitzat les tasques habituals de manteniment: reparació de persianes, finestres i portes, treballs de fontaneria, solució d’humitats, i formigonat de zones exteriors danyades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *