Festes

El castell de focs artificials de la festa de Moros i Cristians canvia de fetxa per tindre millor afluència

La nova fecha i horari son a partir de les 00.30 hores de la matinada del dia 15 al 16 d'agost
Castell de focs artificials / Redacció

La Regidoria de Festes de Dénia ha decidit enguany modificar la data tradicional del castell de focs artificials que acompanya la celebració dels Moros i Cristians en honor a Sant Roc, que se celebra del 3 al 16 d’agost. “Hem decidit traslladar l’acte a la nit del 15 d’agost perquè, en tractar-se de la vespra d’un dia festiu a Dénia, el dia de Sant Roc, esperem que hi haja la major afluència de públic possible”, explica el regidor de Festes, Raúl García de la Reina.

Desfilada de gala i espectacle pirotècnic

El dia 15 també acollirà la desfilada de gala dels Moros i Cristians, l’acte central de la festa, que congrega centenars d’espectadors. “Pense que culminar eixe dia gran amb un castell de focs artificials en el port és un al·licient afegit”, subratlla el regidor.

Detalls sobre l’esdeveniment pirotècnic

La pirotècnia Vulcano serà l’encarregada de llançar el castell de focs artificials d’enguany, que tindrà lloc a les 00.30 hores de la matinada del dia 15 al 16 d’agost. “L’horari ha de ser este, poc després de la mitjanit, per qüestions de seguretat, per a no afectar el trànsit marítim”, afegeix García de la Reina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *