Esports

El CD Dénia estrena pretemporada amb derrota davant UD Portuarios (3-1)

Noves cares en la plantilla del conjunt groc per a la nova temporada
Mario Feliu al costat de Toni Lledó / CD Dénia

El CD Dénia va començar la seua sèrie de partits de pretemporada amb una derrota enfront de la UD Portuarios, un equip que competix dos categories per davall. El conjunt del Grao de Gandia es va imposar per 3-1, un resultat que, encara que no ha de ser pres com una referència definitiva, reflectix la necessitat de treball i ajustos en l’equip dianense.

El partit va evidenciar la falta de rodatge de l’equip dirigit per Juanjo Antolí, que a penes ha tingut unes poques sessions d’entrenament. Els locals, per part seua, van mostrar més espurna i cohesió en el camp, la qual cosa els va permetre controlar el partit amb major facilitat. La diferència en la compenetració va ser evident, i el CD Dénia haurà de treballar per a millorar en este aspecte.

L’entrenador dianense té una àrdua tasca al davant per a aconseguir que el seu equip evolucione positivament. La pretemporada és el moment ideal per a definir la idea de joc i millorar l’estat físic dels jugadors, aspectes fonamentals per a afrontar amb èxit la temporada que s’aveïna.

Noves incorporacions en la plantilla

El CD Dénia ha anunciat les incorporacions de Navar Martos i Mario Feliu, els qui se sumen a l’equip amb l’objectiu d’enfortir la plantilla.

Navar Martos: Este migcampista de 24 anys arriba procedent del Villena CF. Amb experiència en el juvenil del CD Olímpic Xàtiva en Lliga Nacional, Navar ha passat per diversos equips, incloent-hi la UD Benigànim en Tercera Divisió, el Racing Rafelcofer en Preferent, el CF Alcoi en Primera Regional, i el Muro CF en Preferent. En la seua última temporada amb el Villena CF, va participar en 12 partits.

Navar al costat de Lledó i Benavente | CD Dénia

Mario Feliu: Natural de Gata de Gorgos, Feliu torna al CD Dénia, on va jugar durant la seua formació juvenil. El seu últim any com a juvenil el va passar en el CF Gandia, i la temporada passada va militar en el CD Jávea, on va jugar 22 partits i va marcar 2 gols.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *