El CD Jávea tanca la seua pretemporada amb derrota davant el Miramar CF (1-3)

Els xabieros van afrontar este partit amb moltes baixes i això els va passar factura
Onze del CD Jávea davant el Miramar CF / Fornés

El CD Jávea va concloure la seua sèrie de partits amistosos de pretemporada amb una derrota a casa enfront del Miramar CF, caient per 1 a 3 en un partit marcat per les absències i el desgast físic de l’equip local.

L’entrenador local, Julio Ivorra, va haver d’afrontar este partit amb la baixa de diversos jugadors clau, com a CaboEscuderoCaturla, Bruno i Joan. A estes absències es va sumar l’evident cansament acumulat per la plantilla a causa de les intenses sessions d’entrenament a les quals han sigut sotmesos durant les últimes setmanes.

Malgrat estos contratemps, el CD Jávea va començar el partit amb bon peu. En la primera mitat, els locals van controlar el joc i van aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a un gol d’Ofi, qui va resoldre amb fredor un mà a mà enfront del porter rival. L’equip local va estar prop d’augmentar el seu avantatge en diverses ocasions, però una rematada desviada de Josep i un excel·lent llançament de falta de Leo que va fregar el gol, van mantindre el marcador en 1 a 0 al descans.

No obstant això, la segona mitat va ser una història diferent. Julio Ivorra va decidir realitzar tots els canvis disponibles, donant minuts als menys habituals, els qui no van poder mantindre el nivell mostrat en la primera part. El Miramar CF va aprofitar la situació i va prendre el control del joc, estavellant una pilota en el pal abans que Lucas assolira empatar el partit.

En els últims minuts, el desgast físic i la falta de cohesió en l’equip local van permetre que el Miramar CF anotara dos gols més, tancant el marcador amb un 1 a 3 a favor seu.

Malgrat el resultat, este partit va servir perquè el cos tècnic del CD Jávea obtinguera valuoses conclusions de cara a l’inici de la temporada oficial, que es presenta com un desafiament per a un equip que encara té marge de millora.