Esports

El CD Jávea va caure davant el CF Benidorm (0-2)

L'equip de la Marina Baixa es va mostrar superior tant en el pla físic com en el tàctic
Onze del CD Xàbia davant CF Benidorm / Pons

El CD Jávea, que competirà en la categoria de Primera FFCV esta temporada, va disputar el seu primer partit de pretemporada en el camp municipal de Xàbia contra el CF Benidorm, un equip que milita en la Tercera Divisió RFEF. La trobada va concloure amb un 0-2 a favor del conjunt de la Marina Baixa, que va demostrar tindre jugadors de major qualitat i millor rodatge en este inici de pretemporada.

Tots dos equips, amb només un parell de setmanes de treball a les seues cames, van mostrar un ritme de joc lent, característic dels partits de pretemporada. Estes trobades són essencials perquè els entrenadors realitzen ajustos tàctics i els jugadors adquirisquen ritme competitiu.

L’excés de càrrega física de les setmanes anteriors es va reflectir en l’actuació dels jugadors. En el minut 21, el CF Benidorm es va avançar en el marcador amb una bona rematada de cap del central Mario. El control del joc va ser majoritàriament dels visitants, i el primer temps va concloure amb un 0-1 a favor seu.

En la segona mitat, tant el tècnic local, Julio Ivorra, com el visitant, Miguel Ángel Martínez, van fer nombrosos canvis per a observar l’acompliment de la majoria dels seus jugadors. Al quart d’hora, un atac del CF Benidorm va culminar en el 0-2, amb Pablo anotant després d’una sèrie de rebutges. Este marcador es va mantindre fins al final de la trobada.

Público en la graderia | Fornés

Ambient i expectatives

Malgrat el resultat, l’afició del CD Jávea va mostrar entusiasme per tornar a veure al seu equip en acció, i la graderia del camp municipal va registrar una bona entrada. Entre els assistents es trobava Diego “Piojo” López, exjugador del València CF, qui ara treballa en l’equip de David Villa, liderant el projecte esportiu iniciat la passada temporada en el CF Benidorm.

El partit va servir com una primera presa de contacte per al CD Jávea, que buscarà afinar la seua preparació i corregir aspectes tàctics en les pròximes trobades de pretemporada. L’equip té el repte d’ajustar la seua estratègia i millorar la seua forma física per a arribar en òptimes condicions a l’inici de la lliga. La presència d’una afició fidel i entusiasta és un al·licient addicional per al conjunt blanc-i-vermell en el seu camí cap a una temporada competitiva i exitosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *