Esports

El CH Xàbia va competir en l’Arena 1000 de Laredo

El conjunt de categoria sènior femenina va caure en els octaus de final davant el BM Llopis Sevilla
Helena Hierro llançant a porteria / Diego Gómez

El municipi càntabre de Laredo va posar el fermall perfecte a tres dies intensos d’handbol platja a la Platja La Salvé, on 134 equips van oferir un espectacular desplegament de talent i passió per este esport. L’afició, entregada per complet, va demostrar una vegada més el creixent interés per l’handbol platja a Laredo.

Participació del CH Xàbia

El Club Handbol Xàbia va participar en esta cita amb tres equips: Infantil Masculí, Cadet Femení i Sènior Femení. Estes formacions van gaudir tant dins del camp de joc com de l’ambient espectacular que es va viure a la platja.

Infantil Masculí

El conjunt infantil masculí del CH Xàbia va tindre una experiència desafiadora, perdent els seus partits davant el Dental Dávila i el BM Sanse per 2 a 0. Malgrat estos resultats, en el rànquing nacional del circuit Arena 1.000, han acabat en la sisena plaça amb un total de 3.200 punts, sent el BMP Mar Menor el líder amb 6.200 punts.

Cadet Femení

Les cadets del CH Xàbia, enquadrades en el grup C, van tindre partits renyits. Van perdre davant la Sinfin Dosa per 2 a 1, el Beach Ciudad Real per 2 a 1, i el Nhkt per 2 a 0. En el rànquing final, han aconseguit una meritòria segona plaça amb 5.300 punts, darrere del CB Rayito Salinero amb 5.900 punts i per davant del CB Los Alcázares, que va acumular 5.000 punts.

Sènior Femení

L’equip sènior femení, dirigit pel tècnic Pep Hierro, va mostrar un gran nivell de joc, assolint els huitens de final. En la Primera Fase, van caure davant el Rose Beach per 2 a 1, van véncer al Veba BayWatch per 2 a 0 i van perdre enfront del Beach Ciudad Real per 2 a 0.

En la Fase Intermèdia, van obtenir una victòria sobre el BM Torrejón per 2 a 1. No obstant això, en els huitens de final, van ser derrotades pel Llopis BM Sevilla per 2 a 1. En la classificació final, les #xic van ocupar la sisena plaça amb 9.700 punts, sent el Maravillas Benalmàdena el líder amb 11.900 punts.

Defensora del CH Xábia intentant tapar un tir | Diego Goméz

El torneig d’handbol platja a Laredo va ser un èxit rotund, tant en participació com en la qualitat del joc exhibit. Els equips del CH Xàbia van demostrar esforç i dedicació, obtenint resultats destacats en un ambient d’alta competència. L’experiència viscuda a Laredo és una mostra del creixement i la passió per l’handbol platja, que continua guanyant adeptes i consolidant-se com un esport vibrant i emocionant en el municipi càntabre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *