Província

El misteri de “Maracostumbrados” resolt: un nou programa de ràdio a Dénia FM

El magazin començarà el 2 de setembre a la 92.5, de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 hores
Maracostumbrados / Redacció

Després de setmanes d’intriga i especulació, s’ha desvelat finalment l’origen de les botelles trobades a les platges de la Marina Alta. El missatge “Maracostumbrados” que ha desconcertat a tants és, en realitat, una campanya de promoció per al llançament del nou programa de ràdio dels matins a Dénia FM, que començarà el pròxim 2 de setembre a l’emissora 92.5 FM. Aquest magazín matinal serà conduït per Sergio Dénia i Alba Alborch, i s’emetrà de dilluns a divendres en horari de 9:00 a 13:30 hores.


Maracostumbrados és el ‘marning show‘ que sonarà al llarg del Mediterrani, des de la ‘terreta’ fins Màlaga, passant per Mallorca. El programa promet oferir una combinació única de música, notícies, històries inspiradores i molt de bon humor. Aquest inclourà una àmplia varietat de seccions que tractaran temes com viatges, medi ambient, gastronomia, curiositats sobre la mar, i més.

Seccions com ‘Lo más trending’, ‘El tema del día’ o les connexions en directe a peu de carrer, que gaudeixen de popularitat, continuaran sent claus en la programació, mentre altres, com la secció de viatges evolucionarà a una versió millorada amb ‘Maracostumbrados por el mundo’. No obstant això, la gran acceptació que ha tingut enguany ‘Las Mañanas de la Marina’ amb Sergio Dénia, ha permés afegir seccions innovadores, divertides i interessants. Entre altres, juntament amb el nou programa s’estrenaran seccions com ‘Invencibles’, enfocada a contar històries de superació; ‘Hoy cocinamos con…’, centrada a mostrar la gastronomia i tradició culinària de la nostra comarca; ‘Marenostrum’, tot el que no saps de la mar o altres seccions en què el protagonista serà l’humor com ‘OK Boomer’ o ‘El Momentazo’.

A més, comptarà amb la participació d’experts en diferents camps, i seccions a peu de carrer i de platja, amb la col·laboració de Miriam Pagán als serveis informatius i Kevin Carró i Patricia Blázquez en diverses seccions i connexions en directe. A més, es comptarà amb els millors companys de viatge, empreses partner alineades amb els valors de la marca i amb les quals es pretén fer més que radio. Les accions solidàries, sostenibles i de promoció del nostre entorn també seran pilars fonamentals en la programació d’aquesta nova temporada.

Maracostumbrados promet ser l’inici perfecte del dia per a tots els que vulguen connectar amb aquests valors i gaudir d’un contingut fresc i entretingut.

Amb aquesta revelació, les platges de la Marina Alta tornen a la normalitat, però amb la certesa que, a partir del 2 de setembre, tindran un motiu més per sintonitzar Dénia FM i descobrir perquè tots estem “maracostumbrados”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *