Entrevistes Primer Café

El Reial Club Nàutic de Dénia acosta els esports nàutics al públic infantil

El pròxim 5 de setembre, se celebrarà una jornada de portes obertes per a menors d'entre 6 i 10 anys

El Reial Club Nàutic de Dénia acosta els esports nàutics als més menuts.

Amb aquesta intenció, s’ha organitzat per al pròxim 5 de setembre una jornada de portes obertes per a tots els menors, d’edats compreses entre els 6 i els 10 anys, que desitgen conéixer els esports que poden practicar en aquestes instal·lacions.

Per a aprofundir en aquest esdeveniment, han visitat el ‘primer café’ de Dénia FM el president del Reial Club Nàutic de Dénia, Jaime Portolés; el director esportiu, Enérgico Carrasco; i el responsable de les escoles nàutiques i entrenador de caiac, David Fernández.

En aquestbateig nàutic”, Fernández ha explicat que la intenció és iniciar els assistents en diferents esports que es practiquen en el RCN, com ara vela, caiac o rem. I podran conéixer-los de primera mà.

A més d’aquesta iniciativa, Carrasco ha recordat que es desenvolupen altres al llarg de l’any, com ‘Dénia a la mar’, amb alumnes de 3r d’ESO, com una manera de “captar cantera d’esportistes”.

Projecte

Portolés també s’ha referit a aquest projecte, de gran envergadura, en què es troba immers el RCN d’un passeig per a “integrar el port a la ciutat”, a executar amb finançament propi dels socis de l’entitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *