Esports

Els juvenils del CD Calpe Futsal i CD Paidos Dénia ja coneixen als seus rivals

Els equips comarcals militen en la categoria Autonòmica Juvenil en una lliga molt competitiva
Jugadors del CD Paidos Mar Dénia durant un partit de lliga / Javier Zamora

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha confirmat la composició dels equips en la categoria Autonòmica Juvenil de Futbol Sala. Una temporada més, la comarca de la Marina Alta tindrà com a representants al CD Calpe Futsal i al CD Paidos Dénia.

Al costat d’ells estaran els conjunts castellonencs del CDFS Segorbe i L’Alcora FS, els valencians; CFS Villamarxant, València FSAT Morvedre FS, CD Dominicos, CFS Riba-roja i C. Sant Tomàs de Villanueva. Al costat d’ells els alacantins, CFS Futsal S. Vicente del Raspeig, el Pinós AtlethicFS Joventut D’Elx, FS Aspe, CFS Ribeco Castalla, a més de CD Calpe Futsal i CD Paidos Dénia.

Es presenta una temporada carregada d’emocions en cadascun dels enfrontaments que té la competició que tindrà la seua jornada inaugural el cap de setmana del 15 de setembre. L’objectiu que s’han marcat les formacions calpines i dianenses és tractar de competir en cada jornada i estar el més alt possible.

La pretemporada de totes dos esquadres és pròxim, ja que a poc més d’un mes per a entrar en competició la posada a punt tant física com tàctica s’ha d’anar ultimant per a no veure’s sorprés per qualsevol dels seus rivals.

El CD Calpe Futsal i el CD Paidos Dénia s’enfronten a una temporada plena de reptes, on cada partit serà una oportunitat per a demostrar la seua vàlua i esforç. La dedicació de jugadors i entrenadors serà fonamental per a aconseguir els objectius marcats i deixar enlaire el nom de la Marina Alta en la categoria Autonòmica Juvenil de Futbol Sala.

L’afició de tots dos equips espera amb entusiasme el començament de la temporada, confiant que els seus jugadors donaran el millor en cada trobada. La rivalitat i l’esperit esportiu seran els protagonistes d’una campanya que promet ser apassionant.

La competició està a punt de començar, i amb ella, les esperances i expectatives dels equips de la Marina Alta, que estan llestos per a deixar-ho tot en la pista i buscar l’èxit en esta nova temporada de futbol sala juvenil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *