Esports

Empat en l’amistós entre el CD Jávea i el Safor Gandia (1-1)

Els locals van mostrar una bona imatge davant un rival de categoria inferior
Moment del partit entre CD Xàbia i Safor Gandia / Vicente Fornés

En un nou partit amistós disputat en el municipal de Xàbia, el CD Jávea es va enfrontar al Safor Gandia, un equip d’una categoria inferior. El partit va acabar amb l’empat a un gol i va servir perquè el tècnic local, Julio Ivorra, provara diferents alineacions i jugadors, mostrant una evolució positiva en el joc de l’equip.

Domini local sense concretar

Ivorra va alinear en la primera part a diversos jugadors que van tindre menys minuts en l’amistós anterior contra el CF Benidorm. El joc va ser bastant anivellat, amb els locals manejant bé la pilota, especialment en el centre del camp gràcies a Leo, qui va actuar com a pivot defensiu. Leo va destacar per la seua habilitat per a distribuir la pilota amb passades curtes i llargues precises, aprofitant el seu excel·lent, cama esquerrà.

En la davantera, Ivorra va confiar la responsabilitat del gol a Samson, qui va tindre una oportunitat clara per a obrir el marcador. Després d’aprofitar un error defensiu del rival, va disparar, però el seu intent es va estavellar en el travesser, deixant al públic amb l’alé contingut.

Onze del CD Xàbia davant Safor Gandia | CD Jávea

Millora i gols

En la segona mitat, tots dos equips van fer diversos canvis, la qual cosa va dinamitzar el joc. Per part del CD Jávea, la millora va ser notable, especialment en atac. Bruno, un davanter que estava a prova, va mostrar bones maneres i va ser qui va anotar el gol per als locals. Va aprofitar una passada en profunditat de Leo i va definir amb fredor, batent per sota al porter Andrés.

Després del gol, el Safor Gandia es va veure obligat a estirar les seues línies a la recerca de l’empat. El seu esforç va ser recompensat poc abans del final del partit, quan Igor va aconseguir igualar el marcador amb una rematada de cap a l’eixida d’un córner, deixant el resultat final en 1-1.

L’empat va ser un resultat just en un partit que va servir perquè el CD Jávea continuara afinant la seua preparació de cara a la pròxima temporada. L’actuació de Leo com a organitzador de joc i l’aparició de Bruno com a golejador van ser els aspectes més destacats de la jornada.

L’equip continua mostrant bones sensacions, però encara hi ha àrees per millorar, especialment en la definició de cara a porteria. Els pròxims partits de pretemporada seran claus perquè el tècnic Ivorra acabe d’ajustar la seua plantilla i tàctiques abans de l’inici de la competició oficial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *