Entrevistes Primer Café

Virgínia Ramirez: ‘Penses que no és res fins que et confirmen que és Càncer i la teva reacció és “i ara què?”‘

Dénia FM ha rebut en 'El Primer Café' a Isabel Llorca, presidenta d'Amunt Contra el Càncer, a Virginia Ramirez i a Miguel Ferrer
Isabel Llorca, presidenta d'Amunt Contra el Càncer; Virginia Ramirez i Miguel Ferrer / Redacció

Aquest matí a les 8:45, Dénia FM ha realitzat l’entrevista de ‘El Primer Café’ sobre un tema de màxima importància: la salut. S’ha comptat amb la presència d’Isabel Llorca, presidenta de l’associació Amunt Contra el Càncer; Virginia Ramirez i Miguel Ferrer, dues persones diagnosticades de càncer que han contat la seua experiència.

Isabel ha parlat de la lluita incansable de l’associació per millorar les condicions de vida dels pacients oncològics. Ha explicat que “Amunt Contra el Càncer” treballa per assegurar que els pacients rebin un suport adequat durant el seu tractament. L’associació està centrada en oferir assistència emocional i psicològica, i també en la millora de la comunicació entre els pacients i el sistema sanitari.

A continuació, Virginia Ramirez ha compartit la seva experiència com a pacient de càncer de mama al Hospital de Dénia. “La incertesa i els retards en les proves em van causar molta ansietat,” ha confessat Virginia.

Durant l’entrevista, Virginia ha ressaltat la importància de rebre una informació clara i precisa sobre el diagnòstic i les opcions de tractament. “Vaig sentir que em faltava orientació per part del personal mèdic, cosa que em va portar a buscar una segona opinió,” ha afegit. Actualment, està rebent tractament en un altre hospital on se sent més segura i ben informada.

Per la seua part, Miguel Ferrer, ha contat la seua experiència com a pacient malalt d’un carcinoma. “Quan vaig aplegar a la cita per a l’operació em van dir que no podien operar-me perquè no hi havia dermatòlegs”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *