Entrevistes Primer Café

Amparo Petrie: “Mai diré que no a res que vingui de les falles”

Entrevista en Dénia FM amb la mantenedora de la fallera major de Dénia 2025
Amparo Petrie, mantenedora de la fallera major de Dénia 2025 / Redacció

Les Falles de Dénia 2025 comencen a prendre forma, i ja es coneixen els noms dels mantenidors que acompanyaran a les falleres majors en els seus actes d’exaltació el pròxim setembre.  Una de les protagonistes és Amparo Petrie, una persona amb una llarga trajectòria en el món faller, ha sigut triada com la mantenedora de Carla Puerto, fallera major de Dénia 2025.

Amparo, membre de la comissió de Port Rotes, la mateixa que Carla Puerto, és una figura molt respectada en les falles denieres. Amb una àmplia experiència fallera, que inclou ser fallera major de Dénia en 2019, així com mantenedora de les falleres majors d’Alaquàs en 2020, Amparo s’enfronta a aquest nou repte amb gran il·lusió i responsabilitat.

En una entrevista a ‘El Primer Café’ de Dénia FM, Amparo ha compartit les seues emocions en rebre la notícia del seu nomenament, destacant la gran responsabilitat que implica ser la veu que dirigirà unes paraules carregades d’emoció a Carla i a la seua cort d’honor. “És un honor immens, i al mateix temps un repte que assumesc amb tot el meu cor”, ha afirmat.

La proclamació de Carla Puerto i Laura Ramón com a falleres majors de Dénia 2025 tindrà lloc els dies 13 i 15 de setembre, respectivament, en uns actes que començaran al nou exercici faller a la ciutat.

Tant Amparo Petrie com Pedro Manchón, mantenedor de Laura Ramón, preparen amb cura els seus discursos, que prometen ser memorables i emocionants per a tots els assistents. Els actes d’exaltació suposaran el punt de partida d’un any ple d’esdeveniments i celebracions per a les falleres majors de Dénia i les seues comissions, amb Amparo Petrie i Pedro Manchón com a protagonistes destacats d’aquesta ocasió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *