Entrevistes Primer Café

Maria Josep Ripoll, concejala de Territorio y Rafa Carrió, vicealcalde de Dénia, actualizan para Dénia FM la información sobre la segunda residencia

La infraestructura ocuparà 7.200 metres quadrats distribuïts en planta baixa i tres altures
Maria Josep Ripoll i Rafa Carrió, concejala i vicealcalde de Dénia / Redacció

En “El Primer Café” de Dénia FM, hem tingut l’oportunitat de parlar amb Rafa Carrió, vicealcalde de Dénia, i Maria Josep Ripoll, regidora de Territori, sobre el projecte de la segona residència i el centre de dia que es desenvoluparà a Dénia.

Aquest projecte, inclòs en el Pla d’Infraestructures de Servicis Socials 2021-2025 de la Generalitat Valenciana, té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones majors de la ciutat. Segons Ripoll, la nova residència s’ubicarà en el carrer Apol·lo, a la zona de La Pedrera, i comptarà amb una capacitat per a 100 residents, mentre que el centre de dia podrà acollir fins a 40 persones.

Ripoll ha explicat que la infraestructura ocuparà 7.200 metres quadrats distribuïts en planta baixa i tres altures, amb zones enjardinades que afavoriran un entorn saludable i tranquil. A més, la planta baixa albergarà diversos espais, com una sala de fisioteràpia, una sala polivalent amb capacitat per a cent persones, i altres instal·lacions destinades a activitats i serveis per als usuaris.

Tot i els avanços del projecte, el seu cost ha augmentat de 9 a 13 milions d’euros a causa de l’adaptació a les noves exigències normatives autonòmiques que requereixen la creació de més unitats de convivència per planta. Carrió ha destacat que l’ajuntament està complint amb tots els requisits exigits per la legislació i que s’ha sol·licitat una reunió amb el secretari autonòmic d’Infraestructures Sociosanitàries per garantir que el projecte continuï endavant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *