Entrevistes

Luis Villó: “Fer canvis no és dolent per a la festa, has de provar per a saber si funciona”

El pregoner de les festes de Moros i Cristians de Dénia 2024 ha visitat els estudis de Dénia FM per contar-nos la seua passió per la festa
Luis Villó / Pregoner Moros i Cristians 2024 Dénia

Dénia FM s’ha vestit de gala per a rebre al pregoner de festes de Moros i Cristians de Dénia 2024, Luis Villó. Les festes es duran a terme del 3 al 16 d’agost.

Luis Villó, que porta dècades vinculat a la festa, ha compartit les seues emocions i records més entranyables en una entrevista amb Dénia FM “aquestes festes tenen alguna cosa especial”, ha afirmat Villó, referint-se a la unió i l’alegria que inspiren en les 750 persones registrades en l’últim cens de la federació.

Villó ha destacat diversos moments clau de les festes com els seus favorits, incloent-hi el desembarcament i el desfile de gala.

Enguany, el programa en honor a Sant Roc presenta dues novetats. El castell de focs artificials, que tradicionalment es realitzava el 16 d’agost, s’ha avançat al 15 d’agost, coincidint amb la desfilada de gala, la qual cosa promet un tancament espectacular per al dia gran de la festa. Villó ha admés que encara que el final de la festa sol deixar una sensació de buit, els canvis són benvinguts i aporten frescor a la celebració.

El segon canvi, introduït per la FEMMICC, agrupa dos actes importants el 16 d’agost: el miracle de la boira i la batalla d’arcabusseria, que se celebraran conjuntament a les 9:30 del matí. Villó, com a experimentat en la festa, ha expressat el seu entusiasme per aquestes innovacions, assegurant que afegiran emoció a la jornada.

Luis Villó ha conclòs l’entrevista convidant a tots i totes a participar en aquestes festivitats úniques. “És una experiència que no es poden perdre”, ha afirmat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *