Cultura

Poesia i solidaritat es fusionen en un recital el dia 30 en Ondara

Entrevista en Dénia FM amb Francisco Cejudo, president de Poetes per la Cultura i Pablo Segarra, secretari de Poetes per la Cultura
Francisco Cejudo, president de Poetes per la Cultura i Pablo Segarra, secretari de Poetes per la Cultura / Redacció

El pròxim divendres 30 d’agost, el Prado d’Ondara es convertirà en l’escenari d’un esdeveniment que combina art, cultura i solidaritat. Es tracta del recital poètic solidari “Tots contra el càncer”, organitzat per la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i l’Associació Poetes per la Cultura de la Marina Alta. L’acte, que promet ser un moment de gran emoció i sensibilitat, té com a objectiu principal recaptar fons per a la lluita contra el càncer.

En una entrevista a Dénia FM, els principals organitzadors, Francisco Cejudo, president de Poetes per la Cultura i Pablo Segarra, secretari de Poetes per la Cultura, van compartir els detalls d’aquest esdeveniment. Segons van explicar, la unió entre la poesia i la causa solidària va sorgir de la voluntat de crear un esdeveniment que no només oferira una experiència cultural enriquidora, sinó que també tinguera un impacte positiu en la comunitat.

El recital comptarà amb la participació de poetes de la Marina Alta que recitaran versos carregats d’emoció i reflexió, tots ells amb un denominador comú: la lluita contra el càncer. Cejudo va destacar que tots els fons recaptats es destinaran a projectes de recerca i suport als pacients i les seues famílies.

Les entrades per al recital ja estan disponibles, i els organitzadors animen a la ciutadania a participar. “Per a nosaltres, a nivell personal, significa molt poder aportar el nostre granet de sorra en aquesta lluita“, va dir Segarra, qui també va destacar el poder de la literatura i la poesia com a eina de suport i esperança per a aquelles persones que estan passant per moments difícils.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *