Entrevistes Primer Café

El Riurau Film Festival torna amb una programació variada i novetats destacades

La 13a edició se celebrarà del 17 al 28 d'agost a Dénia, Xàbia i Jesús Pobre
Isabel Bilbao, responsable de comunicació del festival, i Christine Willems, de l’organització i tresorera de l’associació / Redacció

El Riurau Film Festival arriba aquest 2024 a la seua tretzena edició, consolidant-se com un esdeveniment de referència en la mostra internacional de curtmetratges. El festival, organitzat per l’Associació Escola de Cinema Riurau, tindrà lloc en diverses localitats de la comarca, com Jesús Pobre, Xàbia i Dénia, amb una programació que inclou curtmetratges de diferents gèneres i països, així com conferències, tallers i taules redones.

Isabel Bilbao, responsable de comunicació del festival, i Christine Willems, de l’organització i tresorera de l’associació, han compartit els detalls sobre aquest esdeveniment cultural en una entrevista a Dénia FM. Segons han explicat, una de les grans novetats d’aquest any és l’ampliació de la categoria de curtmetratges de dansa, un gènere que ha guanyat popularitat i que destaca per la seua creativitat i expressivitat.

El festival no només s’ha expandit en continguts, sinó també en la seua influència a nivell local i internacional, gràcies a una promoció activa i al creixement de la seua audiència. Un dels pilars fonamentals del Riurau Film Festival és la participació de joves cineastes a través de l’Escola de Cinema Riurau, que ha esdevingut un motor per al desenvolupament de nous talents en la indústria del cine.

La cerimònia de lliurament de premis, que tindrà lloc al Parc de Torrecremada de Dénia, serà un dels moments més esperats del festival. Els premis es concediran en funció de criteris de qualitat artística, originalitat i impacte cultural, mantenint sempre l’equilibri entre l’excel·lència artística i l’accessibilitat per a tot tipus de públic.

El Riurau Film Festival continua creixent amb l’objectiu de fomentar el cine independent i oferir un espai per a la diversitat cinematogràfica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *